Sant Iscle al Flickr

13 06 2009


Flickr és un gran espai web que permet publicar-hi fotografies i que respon al concepte de les anomenades xarxes socials d’Internet que el principal protagonista són els aturs que publiquen les seves creacions. Sant Iscle hi té una petita presència, entre els milions de fotografies que hi ha publicades, gràcies als treballs del fotograf Toni Carcolé.

Orquidea. Fotografia de Toni Carcolé

Orquidea. Fotografia de Toni Carcolé

Aquesta fotografia és una mostra de les imatges que té Carcolé publicades a Flickr. Hi ha altres autors que ja han publicat amb l’etiqueta (tag) sant_iscle_de_vallalta a Flickr. I concretament aquesta (una orquidea de la Floristeria Vidiella)  l’hem pogut publicar perquè el seu autor l’ha posat a Flickr amb una llicència Creative Commons, fet que ens permet poder la reproduir de manera legal, sempre que citem la seva autoria. D’aquesta manera la podem utilitzar per il·lustrar aquesta informació i també estem publicitant el conjunt de l’obra del seu autor. Hem escollit aquesta i no d’altres de Carcolé, també molt boniques del nucli urbà, de dia i de nit, però que no podíem reproduir-les per tenir “tots els drets reservats”.

Les etiquetes adjuntes dels continguts, com aquest cas que expliquem de les fotografies, és un dels recursos que ofereix l’anomenada web 2.0 i que permet poder facilitar l’accés a continguts específics i poder-ne seguir el rastre dels nous que puguin apareixer adherit a la mateixa etiqueta. Les etiquetes les podeu veure a llocs tant populars com són Youtube o Facebook. En aquest mateix sentit i amb l’objectiu de incrementar la presència i la visibilitat de continguts iscles a Internet us convidem a etiquetar correctament les vostres aportacions a les diferents xarxes socials i d’una manera especial que incrementeu la presència de fotografies a Flickr. Al lateral de Viu Sant Iscle! hem incorporat un mecanisme de rastreig de l’etiqueta  sant_iscle_de_vallalta que publica, automàticament, les darreres aportacions que incorporin aquesta definició.També animem, de manera molt especial a en Toni Carcolé ha presentar noves imatges.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: