Festa de les entitats de Sant Iscle

16 07 2009

La primera fira d’entitats de Sant Iscle de Vallalta va resultar una animada i participada celebració on es van combinar les demostracions de les associacions i col·lectius amb tallers de tota mena.

Els Cantaires de Sant Iscle i l'ADF (al fons)

Els Cantaires de Sant Iscle i l'ADF (al fons)

Aquesta primera experiència, que es va fer la tarda del dissabte 27 de juny a la Plaça de les Basses, ha estat molt ben valorada pels qui hi participaven directament i tothom qui va visitar-la i es va incorporara a les diverses propostes que s’hi feien.

Aprenent el Patatuf

Aprenent el Patatuf

Hi van participar totes, o pràcticament totes, les entitats isclenques. Els Cantaires de Sant Iscle, el Grup de Teatre, el Grup de Lectura i el Casal de la Gent Gran amb les puntaires i la Comissió de Festes.Els Amics del Bosc Isclenc compartint interès i motivació amb l’Associació de Defensa Forestal (ADF). I tallers diversos i variats; des del dibuix, el reiki i el siatsu, fins a les explicacions i demostracions del dansaires del Patatuf o la mosra de ceràmica. I encara una proposta oberta a tothom per fer, e

La Fira d’Entitats ha estat una ocasió excepcional per trobar-se les entitats i persones que mouen la vida cultural i associativa local presentant les activitats que porten a terme però també ha estat un moment per compartir necessitats i noves propostes. També ha estat una bona ocasió per molts veïns i veïnes per descobrir-se vinculats a una o altra activitat del seu lleure personal i segur que han sorgit nous vincles que afavoreixen la convivència i la comunitat.

Taller de dibuix

Taller de dibuix

En aquest sentit destacar l’encert d’haver programat la Fira per aquestes dates que ha permès que esdevingués com un preludi i presentació de l’intens estiu que ja tenim al damunt.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: