Caparra per a desprès d’una festa

4 08 2009

Imatges de la Festa Major 2009

Com diu la Imma a Què fem?, la caparra és general i el silenci sorprenent desprès d’estar uns dies envaïts pels pirates.
Com cada any per aquestes dates, ens ataca un virus benefactor i s’esdevé la Festa Major en forma de pandèmia.
Si l’any passat ens van envair els galàctics, aquest any han estat els pirates els que ens han ben esbandit.

Recordem la insòlita remuntada castellera de la Laureta fins al balcó de l’ajuntament per fer-nos el pregó; el sopar popular i la nit jove, amb la presència a l’escenari de la nostra conveïna, la cantant de D’altra banda, i el David València a les llums; les diverses remullades i xip-xaps per a petits i grans, inclós el ball que va acabar en xàfec.

El dissabte a la tarda va ser el dia d’apogeu del domini pirata. Ens engalipaven amb contes per convèncer-nos de la bona intenció de les seves malifetes, mentre per altra banda ens obligaven a remenar el cul i les articulacions a punta de pistola i amb un grumet segrestat, tot a ritme de Xip-Xap.

Sort que el diumenge, a missa de Festa Major, recapacitarem. A la tarda, tot i algunes sonades intervencions pirates a primera hora; els sardanistes i patatufaires dominaren el territori.

Quan arribà la nit, els d’Ars tunae i els seus clàssics van contenir els meteors just mentre els pirates ja es retiraven per la costa. Afortunadament, els corsaris van deixar-se les obres segrestades de les exposicions d’aquarel·les, fotografia i videoart.

No oblidarem l’èxit de les sardanes ni els esforçats patatufaires.
Un agraïment molt especial al treball de la Comissió de gresques.

Un cop valorada la dimensió positiva de la festa, ens agradaria rebre’n l’opinió dels isclencs. Potser la crisi ens afecta? En el pressupost segur i inevitablement, però, i en la participació? Potser ha minvat en algunes activitats i ha pujat en algunes altres. Què us sembla?  Com ho veieu? Ens agradaria rebre les vostres valoracions.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: