Nova fase del Viu Sant Iscle!

29 08 2009

Com sabreu i està explicat abastament a les pestanyes Què fem? i Propostes, l’objectiu d’aquest blog-web és esdevenir un espai d’expressió, informació i trobada dels isclencs, aprofitant i donant a conéixer les eines que donen les noves tecnologies.

Probablement, molts de vosaltres esteu en una de les xarxes socials de caràcter global d’internet, sens dubte allà teniu els vostres contactes i hi feu les vostres aportacions. Perquè no, doncs, una xarxa dels isclencs. Fins ara, els administradors del  blog, hem provat d’estructurar i  posar-vos a l’abast els esdeveniments del poble i algunes creacions que creiem interessants dels vilatans; per descomptat n’hi ha més i també més coses a dir.

Ara que engega un nou curs d’activitat desprès de les vacances, us proposem desenvolupar una fase plenament participativa, especialment amb l’aportació de les entitats; les quals tenen en el Viu Sant Iscle! Un espai de comunicació de les seves informacions, coneixements, creacions, propostes, activitats, crides i reflexions.

Podem anar fent, no cal atabalar-se, però si iniciar aquest camí. Ens agradaria rebre les vostres opinions sobre la qüestió.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: