El Pla Estratègic presentat com a referent de municipis petits a la Diputació de Girona

7 10 2009

Aquests dies haureu rebut a casa el diagnòstic inicial del Pla Estratègic del poble. Com sabreu aquest és el document base sobre el qual han treballat les comissions per fer una projecció a 10 anys del Sant Iscle desitjable. Aquest treball ha estat valorat com una de les experiències a presentar en una jornada de planificació estratègica organitzada per la Diputació de Girona amb la col.laboració de l’Oficina de Planificació Estratègica de la de Barcelona. La jornada es va realitzar el passat mes de setembre i estava destinada a Electes i Tècnics de Promoció Econòmica Local dels Municipis de les Comarques Gironines.

Web del Pla Estratègic

Web del Pla Estratègic

Degut a la demanda de molts municipis petits amb cens de població per sota dels 5000 habitants, es va considerar que seria important presentar l’experiencia de Planificacio Estratègica Local d’un Municipi petit amb territori rural.

El dia 24 de setembre a la Casa de Cultura de la Ciutat de Girona, amb l’assistència de 40 Municipis, el tècnic de Promoció Econòmica de Sant Iscle de Vallalta, Josep Isern, va presentar el treball i sistemàtica metodològica emprada en la realització del Pla Estratègic de Sant Iscle de Vallalta.

Visiteu el web del Pla estratègic picant aquí.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: