L’atur registrat a Sant Iscle ha tingut una petita davallada el mes d’octubre

9 11 2009

Reproduïm la informació del web de l’Ajuntament:
L’atur registrat s’ha reduït al poble en dues persones durant el mes d’octubre. La dada és positiva si tenim en compte que, en aquest període, ha crescut en un 2,90% al conjunt del Maresme.
L’atur registrat a Sant Iscle el mes de febrer era de 82 persones, un 12,69 % de la població activa estimada, el mes de juny és de 74 persones, un 11,46%.  Aquesta evolució positiva sostinguda es presenta a poques poblacions.
El nivell d’atur al poble se situa en el nivell mig baix del Maresme. El més elevat és el de Pineda que arriba a un 19,4%.
A més de la recerca dels mateixos aturats, d’altres factors poden explicar aquestes dades: Un és l’esforç de reinserció d’aturats isclencs a les obres del Fons Estatal d’Inversió Local. Sant Iscle ha exhaurit totes les possibilitats d’actuació amb els 211.000 € atorgats. Tot i que aquestes obres ja s’acaben, han estat una bona oportunitat de reinserció.

D’ altra banda, la regidoria de Promoció Econòmica ha desenvolupat un seguit d’actuacions afavoridores de l’ocupació: Seguiment de la borsa de treball en relació amb el teixit productiu isclenc i de l’entorn proper, gestió de l’oferta de treball als programes ocupacionals de la Diputació,animació de l’empreneduria, i ha incorporat la borsa de treball a la xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Al web de l’Ajuntament s’adjunta a la notícia un informe del Consell Comarcal amb les dades d’atur al Maresme del mes d’octubre.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: