Video de l’intercanvi de la gent gran amb Sant llorenç d’Hortons

10 12 2009

Com sabeu, el dijous 3 de desembre l’Associació de la Gent Gran va fer un intercanvi amb l’Associació de Sant llorenç d’Hortons en el marc del programa de la Diputació Tens molt per veure. Van venir una cinquantena d’hortonencs encapçalats pel seu alcalde, Sr. Àlex Jové;  i regidora de Benestar Social, Sra. Dolors Arguijo . També hi van ser presents la diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona i les responsables del programa i del nostre territori a la Diputació.

Per part de Sant Iscle, va conduir la jornada el regidor de Ciutadania i Participació; Josep Puighermanal; també hi va participar la regidora de Benestar Social Núria Sans, i l’Alcalde, Eduard Turon, també va saludar a la representació de Sant Llorenç d’Hortons.

Els ajuntaments i els presidents de l’Associació d’un i altre casal, Joan Ollé i Mercè Isasa, van fer intercanvi d’obsequis i experiències, alhora que els grans de Sant Iscle van col·laborar en les explicacions que es donaven en la visita al poble.  El pare Mateu, va obrir l’esglèsia i va fer una consideració històrica del municipi.
Sant Llorenç d’Hortons és un poble de 2000 habitants del Baix Penedès que manté viu el conreu de la Vinya i té una forta tradició associativa. L’Associació de Pensionistes i Jubilats té ja 15 anys d’història. Podeu enllaçar al web d’aquest poble des d’aquí.

És previst de retornar la visita a Sant Llorenç d’Hortons en alguna data del mes d’abril.

Pel que fa a la resta d’activitats el millor és que vegeu el vídeo de la visita.

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: