propostes

Viu Sant Iscle! també podria anomenar-se Sant Iscle viu. És un projecte obert que ha llençat unes primeres propostes per portar a terme a través d’Internet, però que espera rebren i posar-ne en marxa moltes més. L’objectiu d’aquest projecte és ser el pal de paller d’una veritable comunitat digital, paral·lela a la comunitat real del nostre municipi, però tenint-la molt present.

Aquest web disposa d’un continguts inicials d’accés lliure i universal que per consultar-los no exigeixen prèvia subscripció o registre. No obstant això, per publicar als diversos espais existents cal estar estar registrat i ser un editor autoritzat. No es necessari estar registrat per fer comentaris i participar als diversos espais que són oberts als comentaris o a altres propostes.

Viu Sant Iscle! ofereix materials i instruments que faciliten l’accés a la informació i fomenten l’intercanvi i la interacció entre els usuaris.  Tots aquests  continguts s’han publicat amb llicència Creative Commons 3.0 (by-sa) que autoritza la seva difusió, còpia i reutilització mentre es faci el reconeixement i cita de l’autoria i que els nous continguts generats es publiquin sota el mateix model de llicència. D’aquesta manera es contribueix a ampliar la difusió d’aquests continguts i a garantir que segueixin essent de lliure accés. També us demanem que qualsevol nou contingut que poseu a la xarxa ens ho notifiqueu, sigui per publicar-lo o per enllaçar-lo i poder-li donar difusió.

Des de Viu Sant Iscle!, conjuntament  amb l’Ajuntament de Sant Iscle, impulsarem diverses propostes per incentivar la creació de nous continguts en aquest espai i afavorir que s’hi impliquin nous editors i editores que puguin fer les seves aportacions. Si esteu interessats a ser-ne no dubteu a posar-vos en contacte deixant el vostre comentari.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: