què fem?

Viu Sant Iscle! és un projecte que neix arran de les reflexions fetes en el debat del Pla Estratègic, amb nombroses persones i entitats locals, que consideren que cal promoure la identitat local i la presència de Sant Iscle de Vallalta a Internet. La poca presència de continguts locals a la xarxa és un aspecte que ens fa reflexionar i que considerem que cal corregir. Paral·lelament un treball, encarregat des de l’Ajuntament, per cercar propostes en l’àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació també detecta aquestes mancances i proposa millorar a partir d’una acció conjunta dels mateixos isclens i isclenques i de manera col·laborativa entre tothom que es mou, sigui per oci o per feina, en aquests nous espais digitals.

Viu Sant Iscle! té com a element més visible aquest espai web però el projecte va acompanyat de diverses accions en l’àmbit de la Societat de la Informació. Una d’aquestes actuacions té a veure amb noves propostes al Biblio@cces per dotar-lo de mes recursos tècnics per facilitar l’accés a Internet. Paral·lelament es plantegen diversos projectes orientats a generar continguts locals, en col·laboració amb diversos col·lectius (joves, gent gran, escola…).

Anuncis

2 responses

12 06 2009
Josep Puighermanal

Veig que ja hem començat, salutacions.
Josep

3 08 2009
Imma Zapata

Encara amb la joiosa “caparra” post-Festa Major, és un plaer fer una ullada a aquesta clara i atractiva pàgina, cartellera dins la xarxa d’aquest poble acollidor, actiu i engrescador que és Sant Iscle.
Una abraçada.
Imma Zapata

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: